Sporty og atter sporty

HALLO alle sammen! I dag ble det en veeeeldig lang dag og har faktisk ikke fått tid til å sette meg skikkelig ned før nå. Halve skole dagen idag gikk jo til blindetegning, noe som var super vittig egenkli! Etter den laaaange skoledagen var over så måtte jeg selvfølgelig et ens ærend ned på XXL for å kjøpe proteinshake, jeg som er så sporty vettu hahah. Er faktisk super langt å gå ned til XXL fra skolen, eller egenkli ikke men med tung sekk å 22 grader så var det en veeeeldig lang vei. Heldig vis for meg så fikk jeg med meg søte lille victoria på veien å da gikk jo alt suuuuper mye fortere! Etter vi hadde hatt oss en søt liten tur ned dit var det opp på trening, å jeg GIKK faktisk til trening også! Helt sykt, iknow... Ikke det at det heller er så lang vei men hallo sekk, 22 grader og oppover bakke å da blir det langt det også! Når jeg først var komt meg på trening klarte jeg jo nesten ikke gjøre en drit! Har så mye gangsperr etter en lang treningsøkt igår! Men det er vell når man kjenner det best du vet at du trente godt dagen før, så får vi bare håpe på at det er sant da! Nå har jeg akuratt lagt meg ned i sengen etter en deilig lasagne til middag!

Virkelig dagens treningsinspirasjon altså

Så må man selvfølgelig få tid til litt serie innimellom, må bare ærlig si at bedre serie en supernatural finner du faktisk ikke

Slenger også med et bilde av min fantastiske lasagne og dagens innkjøp, altså proteinfabrikken sin weight ganer i smaken sjokolade!

Håper dere alle får en fin kveld videre eller bare en fin søvn sann som meg nå!

GOD NATT ALLE SAMMEN

Hvordan har din dag vært idag? Har du fått trent eller gjort noe spennende?

-Mathilde

5 kommentarer

Malin Marie

15.09.2014 kl.21:48

Har sniffet sokker :)

Huegard

15.09.2014 kl.21:55

Nyte du blogglivet Mathilde? 😏

Mathilde

15.09.2014 kl.21:57

Malin Marie: så bra du har kost deg då Malin!

Mathilde

15.09.2014 kl.21:57

Huegard: har da jævla kjekt skal eg sei deg (;

Marthe

15.09.2014 kl.23:44

Flink altså!

Har slått på en pute i en time i dag jeg.. Treening

Mathilde

16.09.2014 kl.05:51

Marthe: det hørtes jo koselig ut hahah

Skriv en ny kommentar

Mathilde

Mathilde

16, Bergen

Jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen, som kommer til å blogge for det meste om hverdagen min!

Kategorier

Arkiv

hits